Què és l’autoimmunitat? Biocomunica’t ens ho explica

Biocomunica’t és una iniciativa creada per cinc joves científics que, a més de la seva activitat en l’àmbit de recerca biomèdica, realitzen activitats participatives i de difusió per tal d'incrementar el coneixement científic de la ciutadania. «Volem acostar la ciència i, concretament, els darrers coneixements que aporta la investigació biomèdica al públic en general» El proper dijous 1 de desembre podeu participar al “Café Científic” a la Pedrera, on es parlarà de l’autoimmunitat, i on reconeguts científics intentaran respondre a preguntes com ara:

  • Què fa que el meu sistema immunitari reaccioni contra el meu propi cos?
  • Estan augmentant les malalties autoimmunitàries?
  • Hi ha factors externs que influeixin en el desenvolupament de les malalties autoimmunitàries?

Aquest "Café Científic" es celebrarà a La Pedrera dijous 1 de desembre a les 19:00. Més informació aquí. Biocomunica’t és una de les iniciatives acompanyades pel Programa de Suport a l’Emprenedoria Social de la Generalitat de Catalunya. Fa uns dies, Elisa Balducci, una de les joves investigadores que integra l'equip de Biocomunica't, era entrevistada per Manuel Campo Vidal. Vegeu-la: [vimeo http://vimeo.com/channels/263905#32465171]

Comentaris

M'agradaria participar en algun dels vostres Cafés Cientifics, pel que vos sol.licito que m'envieu informació així que cel.lebreu algún que altre encontre o café. Soc Educadora Social, amb més de trenta anys de treball social, en l'àmbit de la discapacitat mental i fisica. Malatia mental, i integració infanto/juvenil. En l'actualitat , estic posant en marxa un nou Pla d'Empresa: Biocomunicació Electromagnètica i salut mental. Estic realitzant Masters en Biorresonància Quàntica i faig recerca a partir dels cassos pràctics que m'arriben , no n'hi hà massa de recerca , i em faria il.lusió fer-ho en equip, o almeinys poder aprofondir la meva tasca educativa i terapèutica. Considero que és una bona eïna , la meva pràxis m'ho ha demostrat.

I tant, Carme! Et posem en contcte amb l'equip de Biocomunica't. Gràcies per seguir-nos!

Afegeix un nou comentari